Žena koja nije mogla da voli – od 103. do 105. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 103. do 105. epizode

By  | 

103: Gustavo kaže Sintiji da je María voli i da uvek govori najbolje o njoj te da ga je upozorila da je ne povredi. Sintija licemerno nagovara Maríju da ne ode. Gustavo kaže Sintiji kako ima mnoge kvalitete te da će zasigurno shvatiti Maríju i početi je gledati kao majku. Sintija mu odgovori da će učiniti sve što je traži kako bi zajedno započeli novi život. Rohelio i Ana Paula se poljube.

104: Gustavo udari Rutilija kako bi priznao ko mu je platio da ga pretuče. Rutilio mu kaže da je to bila neka žena kojoj nije mogao videti lice jer ga je prekrila. Migel kaže Ani Pauli da je Gustavo optužio Rutilija da ga je pretukao i Brunu da mu je to naredio. Rosaura kaže Brunu da se trebaju osigurati kako ih Rutilio ne bi odao. Bruno joj odgovori da ga je već upozorio da ga neće spasiti od zatvora ako nekomu bude govorio o njemu.

105: Rohelio kaže Vanesi da ga čudi što mu govori da ga voli kad je prodala Brunu zemlju ranča La Negra znajući da ga interesuje. Vanesa mu odgovori da je Brunu odlučila prodati zemlju kada je on odlučio prihvatiti Anu Paulu s detetom ne mareći ni za koga oko sebe. Gustava puste na slobodu. Ana Paula mu kaže kako joj je drago što je slobodan. Migel primiti kako je čudno što su samo Gustava uhapsili kada su njega najviše istukli i kaže im kako su to sigurno učinili da ga isprovociraju. Macaria moli Ulisesa da joj da još jednu priliku nakon toliko godina braka. On joj kaže da je ne može ni gledati jer je stalno zamišlja s izdajnikom Efraínom. Macaria zatim odluči otići. Ulises joj kaže da bi je u drukčijim okolnostima zaustavio jer je voli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site