Žena koja nije mogla da voli – od 108. do 110. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 108. do 110. epizode

By  | 

108: Rohelio kaže Ani Pauli da želi proveriti je li noć koju su proveli zajedno bila san, a ona mu odgovori da je sve bilo stvarno. Kažu jedno drugomu koliko su srećni i poljube se. Mersedes kaže Sintiji da su ona i Ernesto srećni i da će se ženiti. Ernesto im javi da se njegova kći Marcela slaže s tim da se ožene u crkvi i da želi biti kuma. Sintija se požali da i ona želi biti kuma. Ana Paula kaže Vanesi da može ostati na imanju dok ne završe s radovima na njenom ranču samo ako se drži podalje nje i Rohelija. Vanesa joj odgovori kako ima posla s Roheliom. Ana Paula joj kaže kako misli na to da ga ne gleda kao čoveka za kojeg se želi udati. Doda kako to radi jer je obećala njihovom ocu da će se pokušati slagati.

109: Ana Paula kaže Gustavu da je raščistila svoje osećaje i da voli Rohelija. U suzama ga moli za oproštaj što ga je povredila. Gustavo joj kaže da je povređen jer je i dalje voli, ali da to nije njena krivica. Doda da je tako bolje jer može pokušati iznova sa Sintijom i poželi joj sreću. Hilda kaže Roheliju da Ana Paula razgovara nasamo s Gustavom. On joj odgovori kako mu je rekla da će to učiniti. Doda kako će pokušati ponovno i da je više ne nadzire jer sada veruje svojoj supruzi. Hilda mu kaže da joj je vrlo drago zbog njega i zbog Margarita. Rohelio kaže Maríji da je ponovno uspostavljena telefonska veza na imanju jer Ana Paula više ni s kime ne želi razgovarati. Kaže joj da joj prepušta imanje jer odlazi sa ženom u Tuxlu gde će se operisati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


110: Ernesto savetuje Ani Pauli da se smiri jer još nisu sigurni je li Elsa govorila istinu. Ana Paula je uverena da jeste. Sintija pokuša uveriti Efraína da ga voli i moli ga da se strpi dok ne istekne rok kada se može rastati. Kaže mu da Gustavo možda neće shvatiti njihovu ljubav jer je moguće da se i sam zaljubio u nju. Efraín joj kaže da to nije istina jer je samo sedam dana pre njihovog venčanja Gustavo hteo doći na imanje zbog Ane Paule. Pita ju je li se ona možda zaljubila u njega. Sintija mu odgovori da nije, ali da treba novca za život jer, koliko god ga volela, neće živeti u siromaštvu. Efraín joj kaže da će je čekati, ali da ga ne prevari jer zna na šta je spreman. Upozori je da postoji neko ko Roheliju i Gustavu može sve reći, uključujući i to da je podmetnula zmiju Ani Pauli.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site