Žena koja nije mogla da voli – od 114. do 117. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 114. do 117. epizode

By  | 

114: Ana Paula pita Rohelija je li siguran želi li se operisati jer će oporavak biti dug i težak. Rohelio joj odgovori da će sve izdržati dok je ona s njim, a ona mu kaže da će uvek biti uz njega. Migel kaže Rosauri da Ana Paula i Rohelio započinju nov život i da zato Dani i on odlaze u San Gabriel kako bi ih pustili same. Migel zahvali Roheliju za sve što je učinio za njih i kaže mu da odlazi s Dani živeti u pansionu u selu te da će sa sobom povesti Rosauru.

115: Vanesa kaže Sintiji kako ne može verovati da to govori i da u današnje doba niko ne radi to što ona želi učiniti. Doda kako možda neće uspeti i da će onda uništiti život detetu koje nije nizašto krivo. Sintija odgovori da će Gustavo hteti biti sa svojim detetom i s njom jer mu je majka. Osim toga, time želi naljutiti Anu Paulu jer će Gustavu dati ono što mu ona nije mogla.

116: María moli Gustava da ne napusti Sintiju čak i ako Rohelio ne preživi. Gustavo joj kaže da trebaju imati vere u to da će se Rohelio oporaviti. Ona se izvini rekavši da je majčinska ljubav i briga za Rohelija teraju da govori takve gluposti. Gustavo kaže da je prihvatio to što Ana Paula voli Rohelija i da su nezavisno o tome on i Sintija drukčiji par te da ne zna hoće li ostati zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


117: Ana Paula kaže da je već potpuno srećna, ali Rohelio ustraje na tome da će sve biti bolje kada prohoda. Ana Paula mu odgovori da joj je veoma drago što je odlučio ići na svadbu. Ernestovo i Mersedesino venčanje privodi se kraju. Ana Paula nasmešena kaže Roheliju kako sanja o trenutku kad će se oni tako venčati, a Rohelio joj odgovori da samo treba pričekati da prohoda i odvede je do oltara.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site