Žena koja nije mogla da voli – od 118. do 120. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 118. do 120. epizode

By  | 

118: Rohelio frustriran što operacija nije uspela istera Anu Paulu i Ernesta iz svoje sobe i iz svog života. Sintija naredi radnicima da odnesu kolevku koju je Migel izradio za Anu Paulu u njenu sobu. Bruno zatekne Anu Paulu kako plače, a ona mu kaže da operacija nije uspela i da Rohelio neće prohodati.

119: Sintija zapreti Margaritu da će ga vratiti u sirotište ako nekomu kaže da mu je ona rekla da Rohelio neće prohodati. Ana Paula zahvali Vanesi što je dovela specijalista i kaže joj da je svaka nada Roheliju dragocena. Vanesa joj kaže da ne napravi istu grešku kao i ona vršeći pritisak na Rohelija. Ana Paula joj odgovori da joj je teško poverovati da joj deli savete kako bi se bolje slagala s Roheliom te da se mnogo puta razočarala kad joj je poverovala.

120: Ernesto kaže Roheliju da je to što je dobio osećaj u nogama znači da nije sve izgubljeno. Rohelio mu odbrusi da neće trošiti novac na beskorisnu operaciju i da se već navikao na pomisao da će biti u kolicima do kraja života. Zahteva da ga pusti iz bolnice. Sintija optuži Gustava kako on želi da majka njegovog deteta bude Ana Paula, dok se ona samo brine za njihovo dete. Gustavo joj odgovori da se ona brine samo kako će joj život biti dosadan i kako će izgubiti liniju. Kaže joj kako je nikad nije smeo zaprositi i da trebaju pronaći neko rešenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site