Žena koja nije mogla da voli – od 137. do 140. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 137. do 140. epizode

By  | 

137: Rohelio je skrhan jer mora prodati deo svoje imovine kako bi spasio hacijendu. Sintija se žali da je umorna zbog trudnoće i da zbog toga ne može raditi. Gustavo je vodi u kliniku u San Gabrielu na pregled. Efraín i dalje manipuliše radnicima kako bi otišli raditi na Brunovu hacijendu, iako neki od njih odlučuju ostati raditi na Roheliovoj hacijendi.

138: Uplakani Gustavo govori Ernestu da je Sintija njegova žena, no da je s druge strane u pitanju život njegovog deteta. Preklinje ga da pokuša spasiti oboje, no ako to nije moguće neka onda spasi Sintiju. María govori da je sve u Božjim rukama. Ana Paula govori Gustavu i Roheliju da se beba rodila i da je na pregledu i da je Sintija izdržala, iako je njeno zdravstveno stanje još krhko. Vanesa pita je li devojčica ili dečko, no Rohelio govori da je najvažnije da su oboje dobro.

139: Besni Gustavo govori Efraínu da je dete njegovo i da on nema šta raditi ovde. Traži objašnjenje zašto je bebu nazvao svojom devojčicom. Efraín mu kaže da je krivo čuo i da ju je došao videti samo zato što je čuo da je loše. Gustavo govori Efraínu da zna da ga Sintija zanima i da zbog toga ne želi da joj bude blizu. Upozorava ga da će se potruditi da ga Rohelio izbaci s hacijende ako ga opet vidi blizu svoje žene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


140: Besni Gustavo govori Sintiji da joj je dao priliku da bude iskrena s njim. Ne želi gledati njene suze jer je njena predstava gotova. Kaže joj da mu je Efraín rekao da su se dogovorili da će se Sintija udati za Gustava kako bi dobila nasledstvo, no celo su se vreme viđali. Sintija mu govori da Efraín laže jer je zavidan. Gustavo joj govori da Efraín ne bi ništa rekao da nije siguran da je to istina.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site