Žena koja nije mogla da voli – od 144. do 146. epizode

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 144. do 146. epizode

By  | 

144: Rosaura kaže Maríji da ne razume zašto štiti Sintju kad je ona uopšte ne voli. María joj odgovori da je njena kći voli, a sad još više. Rosaura joj kaže da se nada da će joj se isplatiti žrtva koju čini. Kaže joj da ona jako voli svoje nećake, ali da nikad ne bi učinila takvo nešto. Hugo kaže Roheliju da se radnici koji su otišli s hacijende nalaze na ranču La Negra. Gustavo gotovo nasilu odvede Sintiju da vidi Maríju. María to shvati i kaže Gustavu da je odvede jer se još nije oporavila i ne sme biti onde.

145: Rohelio pita Sintiju hoće li se ona pobrinuti za Maríjino suđenje, a ona mu odgovori da je mislila da će on to učiniti. Rohelio kaže da hoće zato što je voli, dok je ona jedino prezire iako joj je majka. Sintija mu kaže da će mu dokazati da nije toliko glupa kao što on misli. Macaria je očajna i kaže Ulisesu da joj je jasno da neće moći dokazati da je Efraín zanima zato što je mrtav i protiv toga se neće moći boriti. Ulises joj kaže da mu oprosti zato što nije mogao to prebroditi. Kaže joj da je najbolje da se rastanu te da će se još večeras odseliti u pansion.

146: Sintija optuži Maríju da ju je izdala jer je rekla Brunu da je ona ubila Efraína. María joj kaže da nije. Zamisli se i kaže joj da mu je sigurno Rosaura to rekla jer je to već znala pa joj nije mogla poreći. Sintija ljutita odgovori da joj je Rosaura postavila zamku i da je upala u nju. Kaže joj da će, ako nekomu otkrije tajnu, misliti da želi da joj kći završi u zatvoru. Rosaura kaže Brunu da, budući da mu ne veruje, želi da potpišu ugovor ili da joj dopusti da razgovara s Vanesom. Bruno joj odgovori da ne može razgovarati s Vanesom jer će mu uskratiti pomoć ako sazna su ortaci, što njemu ne odgovara te zato potpišu ugovor.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno