Žena koja nije mogla da voli – od 147. do 149. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 147. do 149. epizode

By  | 

147: Vanesa ljutita kaže Brunu da je Sintija prvo trebala nazvati jer nije htela da Rohelio to još sazna. Bruno joj odgovori da je kasno za jadikovanje i da im to odgovara jer im je to prilika da se osvete Roheliju i dokraja ga unište. Rohelio kaže uzvanicima da su mnogi radili s njim i da su upoznati s njegovim iskustvom u poslovanju te da se nada da će ono što je Sintija započela biti zdrava konkurencija. Ana Paula kaže da će Rohelio i ona ostati na hacijendi i da su tu ako im bilo što zatreba. Poljubi Rohelija i svi zatapšu.

148: Gustavo kaže Ani Pauli da će otići s hacijende čim se beba oporavi i ojača te da će mu nedostajati Margarito jer ga jako voli. Kaže joj da može računati na njega. Rohelio obeća Maríji da će pročitati pismo i kaže joj da je jako voli. Sintija kaže Vanesi da ne može zaboraviti Efraína, pogotovo zato što ima kćer koja je ista kao on. Kaže da bi otišla s njim da je imala novca, ali onda je upoznala Gustava i poludela za njim. I kaže da sad kad ima svoje nasledstvo, nema nijednog od njih. Vanesa joj kaže da imaju puno posla kako bi prestala misliti na Efraína i Gustava. Sintija joj kaže neka posao odradi Bruno, a Vanesa joj odgovori da ju je upozorila da imaju puno posla i da joj je obećala da neće bežati od odgovornosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


149: Rohelio preda Gustavu Efraínovo pismo i kaže mu da će on i Ana Paula odlučiti šta će učiniti. Sintija licemerna pokuša uveriti Maríju da ništa od onog što je Efraín napisao nije istina te da joj je samo hteo napakostiti zato što nije htela otići s njim. Kaže i to da Rohelio ne može preći preko toga što mu je samo polusestra te da će sad iskoristiti priliku da je se reši. María uplakana odgovori da to nije istina jer ju je Rohelio uvek voleo i štitio. Gustavo prepriča Ani Pauli sadržaj Efraínova pisma i oboje se uplakani zagrle. Sintija ih zatekne i ljutita ih počne optuživati. Ana Paula je uplakana ošamari i zaprete joj da će je prijaviti policiji. Sintija dvolična preklinje Rohelija da ne dopusti da je odvedu u zatvor radi kćeri. Ana Paula kaže da je za Mary najbolje da odrasta bez nje jer je najgora majka. Gustavo je upozori da će tražiti starateljstvo nad devojčicom.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site