Žena koja nije mogla da voli – od 153. do 155. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 153. do 155. epizode

By  | 

153: Sintija se pretvara pred Maríjom da je luda. Videvši da Vanesa dvoumi oko toga da stavi imovinu na njegovo ime, Bruno joj licemeran kaže da ga boli to što još voli Rohelija, zbog čega mu ne veruje. Kaže joj da on nju voli, ali da nije spreman čekati celi život da mu uzvrati ljubav. Vanesa kaže Ani Pauli da je dobila poziv za DNK-analizu, pocepa ga i baci joj ga u lice. Ana Paula joj kaže da je mora poštovati. Kaže joj da je bila jako obzirna prema njoj, ali da će sad upoznati ljutitu Anu Paulu. Kaže joj da ima dokaze i da će dobiti slučaj na sudu. Vanesa kaže da će, sve i da dobije, imovinu radije darovati siromašnima.

154: Ana Paula je uzbuđena i spremna za venčanje. Dođe Vanesa i kaže joj da zna da se udaje za Rohelija, ali neka se barem ne zavarava jer da joj je brat Migel završio u zatvoru zahvaljujući Roheliju. Ana Paula ne želi u to poverovati, a Vanesa joj kaže da se seti da su jednom David i Rohelio bili partneri te da su skupa iscenirali taj događaj kako bi Migel upao u probleme te kako bi mu Rohelio pomogao i ispao junak.

155: Gustavo se razveseli kad sazna da se Ana Paula i Rohelio nisu venčali. Rosaura kaže Roheliju da bi mu pomoglo to da joj je rekao šta je učinio jer je na kraju krajeva to učinio iz ljubavi. Rohelio joj kaže da tada nije voleo Anu Paulu i da se samo hteo osvetiti Vanesi. Pita je misli li da ću Ana Paula ikad oprostiti. Rosaura mu odgovori da se nada da hoće jer se vole i nije fer da im veza propadne zbog Vanese.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site