Žena koja nije mogla da voli – od 156. do 158. epizode

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 156. do 158. epizode

By  | 

156: Migela uhapsi policija. Rohelio očajan kaže Ani Pauli da ga nikad nije gledala s toliko mržnje. Ana Paula odgovori da ga mrzi jer će joj zbog njega brat otići u zatvor. Vanesa kaže Brunu da će, ako Sintiju proglase ludom, Rohelio verojatno tražiti njenu imovinu. Bruno joj odgovori da je to moguće, ali da on ima punomoć koju mu je Sintija potpisala dok je bila mentalno zdrava. Osim toga, ima svedoke da Sintija nije htela imati više nikakvog posla s Roheliom.

157: Vanesa dođe na hacijendu Del Fuerte radi kupoprodaje kuće. Rohelio joj kaže da se hacijenda ne može prodati jer je narodna imovina. Bruno mu ljutit kaže da je to samo izgovor. Gđa Morales im pokaže dokumente da vide da Rohelio ima pravo. Ana Paula se iznenadi kad vidi Sintiju, koja se i dalje pretvara da je luda.

158: Rohelio i Gustavo se posvađaju. Ana Paula im ljutita kaže da ne moraju razgovarati kao da nje nema jer samo ona zna što oseća. María kaže Sintiji da, ako želi i dalje sve krivo raditi, preuzme odgovornost za to i da više nikad neće videti ni nju ni svoju kćer. Gustavo kaže Ani Pauli da je rekao Roheliju da će je pokušati ponovno osvojiti kad se rastane od Sintije. Ana Paula odgovori da joj ne sme govoriti o ljubavi jer još nije završila s Roheliom. Gustavo je pita voli li ga, a Ana Paula mu odgovori da je nema pravo to pitati i da je najbolje da se udalje. Gustavo joj kaže da je ne želi pritiskati i da će ostati uz nju samo kako bi joj pomagao.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno