Žena koja nije mogla da voli - od 47. do 50. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 47. do 50. epizode

By  | 

47: Gustavo živ. Rosaura je moli da joj oprosti. Prećutala je to samo zato što je tada već bila udata. Da bi ponovno stekla poverenje Ane Paule kaže joj da je pronašla njenog oca i da je to Federiko Galvan. On joj posie kaže da je ona plod velike ljubavi, a Ana Paula ga pita zašto se tada nije oženio njenom majkom. Nameravao je, kaže, ali Elsa je zapretila da će mu oduzeti Vanesu, a i Mariana mu nije rekla da je trudna.

48: Gustavo pita Mersedes zašto nije nikada objasnila Ani Pauli da je umro njihov otac, a ne on. Ulysses Kaže Roheliju da drži Migela podalje od njegove kćeri, a kad ga Danijela posle pita zašto zaključava Migela on se pravda Migelovim pijanstvom te činjenicom da Migel krade boce pića iz smočnice. Ana Paula ispriča Gustavu o ugovoru koji je potpisala s Roheliom i u kojemu se navodi da supružnici neće imati intimne odnose.

49: Rosaura prizna Federiku da je uvek bila zaljubljena u njega, ali se maknula kako bi osigurala njegovu i Marijaninu sreću. Gustavo moli Rosauru i Federika da dopuste Ani Pauli da ostane s njim preko vikenda, a on će je odvesti u ponedeljak u Tuxtlu. Rosaura se ne slaže, ali Federiko kaže da mu je kći odrasla žena i da slobodno odlučuje. Kad ostanu same, Rosaura podseća Anu Paulu da je udata žena i da to ne smetne s uma.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


50: Federiko umre. Rosaura oholo kaže Eleni da će ona zauzeti svoje pravo mesto u društvu kad Federiko prizna Anu Paulu i ostavi joj njen deo nasledstva. Vanesa plače nad očevim telom, a Elsa joj govori da nije htela da Federiko umre, ali ostao je bez pilula i dok ih je ona tražila, on je preminuo. Rosaura doživi živčani slom kad čuje za Federikovu smrt.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *