Žena koja nije mogla da voli - od 51. do 53. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 51. do 53. epizode

By  | 

51: Ana Paula i Vanesa se sretnu. Ana Paula joj odmah kaže da zna kako joj se ne sviđa to da su sestre, ali da moraju razgovarati. Vanesa je ošamari. Nikad neće priznati da joj je ona sestra jer je Federiko umro zbog nje, a i neće joj oprostiti što joj je otela Rohelija. Ana Paula je uverava da joj ne treba očev novac. Moli je da joj pomogne da se rastane od Rohelija i tada ga više nikada neće videti. Ali Vanesa joj prezirno kaže da joj ne treba pomoć kako bi ponovno osvojila Rohelija.

52: Vanesa nagovara Rohelija da se rastane od Ane Paule. Govori mu da se oženio kako bi zaboravio nju. Istina, kaže on, ali to je bilo samo na početku jer ga je Ana Paula podsećala na nju, ali posle se sve to promenilo.
Mersedes napada Gustava zbog toga što je opet s Anom Paulom. Ona je ambiciozna i pokvarena, kaže još. Gustavo je brani. Dobra je i voli ga, a ambiciozna je i pohlepna njena tetka Rosaura.

53: Ana Paula kaže Roheliju da je besmisleno to što ju je našao jer se ona ne vraća s njim. Rohelio joj kaže da će se vratiti ili će u crkvi doći do skandala. Traži od nje da se drži ugovora. Ona mu odgovara da zna kako nije kriv za smrt njenog dečka, a Rohelio je pita je li sad s njim.
Marija zove i pita Rohelija je li našao Anu Paulu jer se Migel pokušao ubiti. Rogelio tada pita Anu Paulu namerava li i napustiti svog brata.
Odlaze na hacijendu i tamo Ana Paula vidi da su svuda rešetke. Rohelio joj kaže da je sve to zbog nje i da će sada naučiti voleti ga. Nikad, kaže Ana Paula prkosno!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site