Žena koja nije mogla da voli - od 60. do 62. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 60. do 62. epizode

By  | 

60: Rohelio pita Anu Paulu može li očekivati malo njene ljubavi ako joj dokaže da nije ubio njenog dečka, a ona se rasplače. Ana Paula u suzama kaže Dani da joj je vrlo teško što je izgubila Gustava i što je on sada s drugom, i to baš njenom šogoricom. Dani joj kaže kako je i Gustavu zasigurno vrlo teško. Rosaura kaže Ani Pauli da je Gustavo sigurno bio sa Sintijom u isto vreme kada i s njom. Kaže joj kako ga sada mora smatrati šogoričinim dečkom jer je ona sada Roheliova žena.

61: David kaže Roheliju da će potpisati pomilovanje za njegovog šogora u zamenu za ono što mu duguje. Roheliju ne preostane ništa drugo nego pristati. Macaria pripita kaže Efraínu da je njen muž vrlo diskretan sa svima. Ispriča mu da je jedan dan došla neka žena koja mu je rekla da je na imanju ostavila svoga sina i dala mu pismo i dokumente koje mu treba predati kada postane punoletan. Efraín je upita zna li Ulises što piše u tom pismu i bi li to dete mogao biti Margarito.

62: Rohelio kaže Ani Pauli da ima iznenađenje za nju, a ona mu odgovori da joj ne poklanja ništa što joj ne treba. Rohelio je zamoli da ga sasluša jer zna da će joj se svideti. Pokaže joj Migelovo pomilovanje koje je potpisao David. Ana Paula ga pita kako ga je uspeo nagovoriti da potpiše. Rohelio kaže kako to nije važno te da je spreman na sve kako bi je video da se smeši. Ana Paula se nasmeši i kaže mu kako on zna što joj je važno. Dani vidi kako Migel stavlja šnalu u Konsuelinu kosu i pomisli da je između njih nešto više od prijateljstva. Hugo joj kaže da ga ljuti što je Migel ne ceni. Prizna joj što oseća i kaže joj da, iako možda misli da je nije vredan jer je samo radnik, a Migel gazdaričin brat, on ne pije i da je marljiv čovek.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site