Žena koja nije mogla da voli - od 63. do 65. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 63. do 65. epizode

By  | 

63: Rohelio je izvan sebe i ne prihvata da bi Margarito mogao ostati paraliziran. Kaže Ani Pauli da niko ne zna kako je to živeti u invalidskim kolicima. Macaria kaže Ulisesu da mora pustiti Maripaz na fakultet. Ulises ne popušta dok se Macaria ne uznemiri i kaže mu kako ništa ne shvata. Ana Paula u suzama kaže Gustavu da bi Margarito mogao ostati paraliziran i zagrle se. Sintija se uznemiri kad ih vidi. Ana Paula joj se izvini, a Gustavo joj kaže da ju je samo hteo smiriti. Sintija odbrusi Ani Pauli da utehu, ako je treba, potraži kod svoga muža Rohelija. Sintija kaže Gustavu da mu veruje, ali ne i Ani Pauli. Efraín nagovara Macariju da mu nabavi papire koje Ulises treba predati Margaritu. Kaže joj da, ako joj skriva za pismo, ko zna što još skriva od nje.

64: Kad vidi da se Ana Paula premišlja oko usvajanja Margarita, Rohelio se razbesni i kaže joj da je dečko neće primiti natrag ako vidi da ima sina. Ona mu kaže da je sigurna da bi ga prihvatio kao sina, no da nije pošteno zavaravati dečaka da ima porodicu. Ana Paula kaže Rosauri da Rohelio želi da usvoje Margarita, no da ona to ne želi jer će po isteku ugovora otići. Rosaura joj izvan sebe kaže da ne smeju usvojiti dečaka jer će im biti teret i jer osim toga ne znaju odakle potiče. Ana Paula se naljuti i kaže joj da to nije razlog, nego da ne želi razočarati maloga, premda joj je Rohelio rekao da ga može povesti sa sobom te da će mu isplaćivati alimentaciju. Gustavo prizna Ernestu da se Roheliova žena zove Ana Paula te da je ona devojka zbog koje je mnogo patio. Zamoli ga da to drži u tajnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


65: Mersedes ljutita pita Gustava hoće li čekati da Ana Paula postane slobodna ili će se suočiti s Roheliom. Gustavo joj kaže da on želi razgovarati s njim, no da se Ana Paula boji njegove reakcije. Mersedes ga pita kako očekuje da reaguje kad sazna da je njegova žena bila i Gustavova. Gustavo joj kaže kako ne podnosi to što je Rohelio voli. Mersedes mu savetuje da ostane smiren i da ne povredi Sintiju. Sintija zavede Efraína kako bi ga sprečila da Roheliju preda pismo i kaže mu da je Margarito njegov sin. Efraín joj kaže da mora prekinuti vezu s Gustavom ako ne želi da Rohelio sazna istinu. Sintija mu odgovori da se mora udati za Gustava da bi joj Rohelio predao njen deo nasledstva.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site