Žena koja nije mogla da voli - od 66. do 68. epizode

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 66. do 68. epizode

By  | 

66: Gustavo kaže Rosauri kako bi radije da ga Rohelio ubije, nego da mora ga mora gledati u braku s Anom Paulom. Rosaura mu kaže da ostavi njenu nećakinju na miru jer neće moći živeti u miru ako se dogodi tragedija. Ulises zamoli Efraína da pođe s njegovom kćeri i ženom u Tuxlu. Macaria mu kaže da će organizirati oproštajnu zabavu za Maripaz jer ide na studije. Ulises kaže Maripaz kako se ne slaže s time što ide, ali da će radije biti daleko od nje, nego izgubiti njenu ljubav. U suzama joj kaže da mu je teško prihvatiti što je odrasla i kako je siguran da će biti dobra jer je pametna devojka. Savetuje je da ne veruje svemu što joj momci kažu. Maripaz mu odgovori da je srećna što ima njegov pristanak jer bi joj bilo teško otići u ljutnji.

67: David zlonamerno pita Migela kako je to biti na slobodi i zašto mu još nije zahvalio. Migel mu kaže kako dobro zna da mu ništa nije ukrao i da nije bilo pravedno što je završio u zatvoru. David mu kaže da pita svoga šogora zašto je na slobodi i upozori ga da za svoje dobro ne veruje svemu što mu kaže Rohelio. Gustavo kaže Ani Pauli da je siguran da ga voli jer mu se predala. Ana Paula kaže da nije tako i doda kako nije sigurna u svoje osećaje te da ga zato ne može tražiti da je čeka. Sintija pita Anu Paulu šta smera s Gustavom jer ih je već dvaput zatekla kako razgovaraju nasamo. Upozori je da je on njen dečko i da ga pusti na miru jer on nije kriv što se radi novca udala za invalida.

68: Rosaura besna ošamari Anu Paulu i kaže joj da nema nikakve vrednosti te da će Rohelio ubiti nju i Gustava ako sazna da je trudna. Ana Paula joj plačući kaže da se predala Gustavu jer je verovala da će biti s njim celi život i jer ga voli. Rosaura joj odgovori da je Gustavo sada Sintijin dečko i zapreti joj da se, u slučaju da je trudna, to dete neće roditi. Ernesto kaže Gustavu da Ana mora izbegavati stres i pritisak jer će u suprotnome morati u bolnicu. Rohelio pita Ernesta zašto raspravlja o zdravlju njegove žene s Gustavom. Ernesto mu odgovori da mu je to govorio zato što bi to trebali znati svi na imanju. Rohelio kaže Ernestu da će se pobrinuti za to da niko ne gnjavi njegovu suprugu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno