Žena koja nije mogla da voli – od 71. do 73. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 71. do 73. epizode

By  | 

71: Gustavo kaže Sintiji kako je odlučio reći istinu Roheliju. Ona ga zamoli da prvo sasluša njen predlog. Bruno kaže Ani Pauli da ne može biti Migelov advokat jer će morati svedočiti. Slaže joj da je video Migela kako viče i svađa se s Maripaz. Kaže joj da će, iako to ne znači da ju je ubio, takvim iskazom pokopati njenog brata te da zbog nje neće reći ništa. Sintija kaže Gustavu da, ako je Ana Paula nešto dobila udajom za njenog brata, i oni mogu učiniti to isto. Predloži mu da se venčaju kako bi ona dobila svoje nasledstvo i rastanu odmah nakon. Kad vidi da Gustavo sumnja, kaže mu da tako može biti blizu Ane Paule i zamoli ga da joj pomogne.

72: Gustavo radi pritisak na Anu Paulu da mu kaže voli li njega ili Rohelija jer je uveren kako nije moguće da voli obojicu. Kaže joj da ga je Sintija molila da se venčaju te da ona ne sumnja u svoju ljubav. Ana Paula mu odgovori da slobodno čini šta želi jer ona mora rešiti druge probleme na imanju. Mersedes se naljuti kad vidi Gustava i Anu Paulu u zagrljaju i prigovori im da će tako povrediti Rohelija i Sintiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


73: Vanesa kaže mami da Ana Paula nije kriva za smrt njenog oca, nego ona. Bruno kaže Ani Pauli kako je neverovatno to što je uverila g. Williamsa da ništa ne prijavi vlastima. Bruno joj kaže kako misli da je Rohelio možda zaista hranio stoku klenbuterolom. Ona mu kategorički odgovori da je Rohelio nevin i da mu ona slepo veruje. Elsa kaže Vanesi kako je sve učinila zbog nje. Vanesa joj u suzama odgovori da je ne koristi kao izgovor jer bi radije delila nasledstvo s Anom Paulom, nego da joj je otac mrtav i kaže joj da je luda.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site