Žena koja nije mogla da voli – od 84. do 86. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 84. do 86. epizode

By  | 

84: Rohelio ljutito pita Anu Paulu kako je stupila u kontakt sa svojim bivšim dečko. Ana Paula mu u suzama kaže kako treba vremena da raščisti svoje osećaje. Rohelio misli kako je to samo izgovor da posle pobegne s bivšim. Ernesto kaže Roheliju da ugrožava Paulin život i život njenog deteta te da zato razmatra mogućnost da je premjesti u kliniku. Rohelio ga uveri kako je više neće uznemiravati. Macaria kaže Efraínu da je njihova veza zauvek gotova. Rohelio kaže Ani Pauli da odlazi s imanja jer je shvatio kako će ona razjasniti svoje osećaje tek kad ga više ne bude viđala.

85: Bruno kaže Sintiji da je Rohelio otišao u Tuxlu da pokuša pridobiti Amerikance i sprati ljagu sa svog imena. Prenese joj da joj brat predaje imanje da ga vodi kao Ana Paula te da postavi stražare da nadgledaju stoku. Sintija mu besna kaže kako je ljuti što Ani Pauli sve polazi za rukom. Vanesa joj savetuje da napravi šta je Rohelio naložio jer će imanje propasti ako se stoka opet zarazi. Vanesa kaže Davidu da prekida njihovo partnerstvo jer ne želi zbog njega previše izlagati i završiti u zatvoru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


86: Gustavo zatekne Rohelija i Vanesu kako zajedno ručaju. Rohelio mu kaže da razgovaraju o poslu i zamoli ga da ostane. Gustavo upozori Vanesu da je podnesena prijava protiv ranča La Negre i da ona kao vlasnica mora odgovarati. Kaže im da je Rosaura videla kako je Davidu ispala bočica klenbuterola i da sve ukazuje na to da je on trovao stoku. Vanesa kaže Gustavu i Roheliju da je već raskinula partnerstvo s Davidom. Rohelio joj odgovori da je već trebala uvideti kako David nije dobra osoba. Gustavo upozori Rohelija da je David bio na imanju i rekao Ani Pauli kako je Rohelio poslao Migela u zatvor, ali da mu ona nije poverovala jer ne misli da je sposoban za takvo što.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site