Žena koja nije mogla da voli – od 95. do 98. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 95. do 98. epizode

By  | 

95: Ana Paula kaže Roheliju da je ono što radi ponižavajuće i kako neće tolerirati da Vanesa ostane na imanju. Rohelio joj odgovori da Vanesa više nikad neće ući u njegovu sobu ako ona počne spavati s njim. Pita je je li ljubomorna, a ona mu kaže da je besna jer ona sama ne sme niti razgovarati s Gustavom. Ana Paula uspe dobiti Gustava i plačući mu kaže kako više ne želi biti onde.

96: Sintija pristane udati se za Gustava i zamoli ga za priliku da osvoji njegovu ljubav. Gustavo joj kaže da je njihov brak dogovoren te da je bolje da se ne venčaju jer je ne želi povrediti. Sintija odgovori da je toga svesna i da želi rizikovati jer je sigurna da će se na kraju isplatiti. Doda kako je ponela dokumente da se odmah venčaju. Ana Paula kaže Rosauri da ne može zanemariti to što je učinila, ali da je svejedno voli te da sme ostati na imanju ukoliko se prestane mešati u njen i Migelov život.

97: Rohelio ispriča Ani Pauli kako je na sajmu upoznao Margaritovu majku i s njom imao kratku vezu i kaže joj da nakon toga više nije čuo za nju. Doda kako nije znao da je bila trudna jer bi se u suprotnom pobrinuo za dete. Anu Paulu svladaju osećaji i kaže mu kako bi htela imati dete i da bi volela da to bude Margarito.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


98: Rohelio misli da je Ana Paula srećna jer će Gustavo živeti na imanju. Kaže joj da će učiniti sve da se njegova sestra rastane i upozori je da je ne želi videti s Gustavom dok on živi u kući. Doda kako mora ispuniti svoj ugovor i pred ljudima glumiti brižnu suprugu. Ana Paula kaže Vanesi da će dopustiti da ostane s Roheliom samo ako joj pomogne da raskine ugovor.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site