Ženskaroš iz vile - 14. epizoda- Serjan napušta Ferita??

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 14. epizoda- Serjan napušta Ferita??

By  | 

Epizoda počinje sa poljupcem Ferita i Serjan nakon čega on ipak odlazi. Serjan se vraća kući. Feritov djed je u bolnici, a Serjan govori Feritovoj majci da je Ferit otišao. Feritov djed jedino vjeruje Serjan pa je zove da pita gdje je Ferit. U tom momentu ulazi Ferit, ipak nije otišao u Njujork. Djed ga grli i izvinjava mu se. Govori porodici da idu kući i da ga sačekaju tamo, sad je bolje. Ubrzo izlazi iz bolnice i zove Serjan u sobu, govori joj da će joj dozvoliti da ide na fakultet kao i da Ferit i ona odu u kupovinu. Pelin je dovela Ferita sa aerodroma i čekala ga je cijeli dan da se javi, međutim kako on to nije, ona se naljuti. Dogovori dejt sa drugom od rođaka. Ferit vidi na njenom fejsbuku objavu hrane iz nekog restorana i zove tog rođaka koji ne želi da kaže sa kim je. Tu se Ferit iznervira i ostavi Serjan samu i odlazi kod Pelin. Zatekne je sa tim momkom, a Pelin odbije da ide sa njim. Serjan i Ferit se vraćaju kući, tu ih zatekne njegova mama koja stane na Feritovu stranu. Prikazana je večera gdje dolazi Serjanin otac. Feritov djed i on se posvađaju jer Serjanin otac želi da odvede kćerku odatle. Pita Sejran da odluči. I Serjan povrijeđena Feritovim ponašanjem, odluči da se vrati sa ocem kući, a Ferit to posmatra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *