Ženskaroš iz vile - 21. epizoda - Ferit prizna Seyran da je voli!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 21. epizoda – Ferit prizna Seyran da je voli!

By  | 

Halis aga pita Seyran kakav je to bezobrazluk i ponašanje. Ona govori da je morala tako, svi ga lažu iz porodice. Ispriča istinu o Pelin i Feritu. To je ista djevojka iz novina, što je bio skandal. A svi su to znalj. Halis aga je ljut.
Kasnije, Ferit ispituje Seyran šta je rekla, šta se desilo. Ona veli da bude strpljiv. Izbacuje Pelinine stvari iz vile. Seyran uzme Feritov telefon, izbriše Pelinin broj i zabrani mu da se viđa sa njom. Halis aga izgrdi i Ferita i porodicu.

Suna govori Feritu da ga Seyran voli, kao i on nju. Kako to ne shvata više? On se obraduje kao malo dijete.  Seyran govori Feritu da preuzme odgovornost za svoje postupke i odlazi spavati kod sestre, neće u istoj sobi sa Feritom. Tokom noći dolazi do njega, pokrije ga i želi ga poljubiti, ali ipak odustane. Kasnije, Ferit ide za njom i ubjeđuje je da je zaljubljena. Ona uzima njegov telefon i ukida šifru. On flertuje sa njom. Sledećeg dana, Ferit i Seyran nastavljaju sa svojim igricama. A Feritu djed priprema noćnu moru, mora na posao. Seyran se sastaje sa Pelin i govori joj da dok je god ona u njegovom životu, oni neće biti srećni. Prizna Feritu da se našla sa njom. Asuman vidi Sunu i Abidina zajedno i srećna je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ferit ubjedi Seyran da legne kod nje u krevet. Pita kada će je moći zagrliti. Ona odgovori da je mora ubjediti da je voli. On je gleda u oči dok leže i prizna da je voli. Mazi joj usne i lice i krene da je poljubi. Ona se izmakne i okrene na drugu stranu. Govori mu da će se morati dobro potruditi. 

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site