Ženskaroš iz vile - 26. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 26. epizoda!

By  | 

Seyran odlazi iz Pelinine kuće ljuta i bijesna, a Ferit joj pokuša objasniti sve. Ona ode, dok se on vrati i očita lekciju Pelin i njenoj majci. Zabrani im da se miješaju više, gotovo je sve.

Vraća se u vilu i pokušava izgladiti odnos sa Seyran. Svađaju se opet, on joj pokuša objasniti da je otišao jer je Zerin rekla da će otići Esme, Seyraninoj majci. Ali Seyran ne sluša. Kazim dolazi u posjetu Korzanu na iftar. Kada se za stolom razgovara o odnosu Sune i Safeta, Ferit dobije odobrenje od Kazima za još jedan sastanak sa Safetom na brodu.

Seyran i on ne prestaju da provociraju jedno drugo, a Ferit primjeti i da sa Abidinom nije sve u redu te se raspituje šta ga muči. A Abidin zaprosi Sunu.

Ifakat kuje planove zajedno za Zerin. Esme dolazi kod Pelin i Zerin i odbrani Seyran i Ferita. Slomljena je i napadne Ferita kasnije. Govori da ne želi da ga vidi nikada. 

Po povratku u vilu, Seyran i Ferit opet imaju burnu svađu. Ona mu govori da ne zaslužuje da bude otac njenog djeteta i njen muž. Ne vrijedi ništa, zaslužuje samo Pelin. Ferit je bijesan, krene je ošamariti, ona ga zaustavi!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site