Ženskaroš iz vile - 35. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 35. epizoda!

By  | 

Nakon što Kazim odvede Seyran, Ferit je slomljen. Posvađa se i sa djedom i ocem. Bijesan je na sve. Sa druge strane, Seyran preklinje oca da je ne vodi Tariku, ali uzalud. Kazim je odvede kod Tarika. Ferit napadne i Pelin i Ifakat i stavi Pelin do znanja da mu ništa ne znači. Seyran takođe stavi Tariku do znanja da ona voli Ferita i da mu nikada neće biti žena. Ferit plače kod Gulgum koja nepomično leži. Moli je da se trgne i pomogne mu, tako je usamljen. Ali uzalud.
Kasnije, Tarik i Ferit se suoče i sukobe. A Safet čuje kada Seyran prizna Suni da je spavala sa Feritom. Odmah to prenese svom brat koji je bijesan. Tarik prijeti i Orhanu i Kazimu.
Seyran zbog Tarikovih prijetnji predloži Feritu da se razdvoje. Ali on je ubjedi da zajedno pobjegnu. Poljube se i govori joj da je čeka na aerodromu ujutru, na mjestu gdje ga je poljubila prije. Ali ujutru, Seyran sačeka Orhan. Plače i moli je da se Ferit i ona razdvoje. 
Feritu na aerodrom dječak donosi pismo od Seyran. Ona mu govori da ga voli najviše i uvijek će ga voljeti. Ali zbog porodica i da niko ne bi stradao, najbolje je tako. Ona je u autobusu za Antep, a Ferit pada na pod, skrhan od bola. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *