Život vredan življenja - 11. i 12. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja – 11. i 12. epizoda!

By  | 

11: Alberto i Paloma pričaju u knjižari. Posudi joj neke knjige i prizna da uživa u njenom društvu. Marcos se iznenadi kada ih vidi zajedno. Paloma otkrije da će Marcos živjeti u Albertovoj kući. Kasnije, Paloma spava sa Ramonom, ali zamišlja Marcosa. Ramon je upita ko je Marcos. Marcos i Paloma se sretnu u vrtu njegovog oca.

12: Paloma objašnjava Marcosu povezanost sa Albertom. Alberto izbacuje Silvanu iz kuće. Vicent moli Ramona da dozvoli Gabrijeli da trenira sa muškim timom. Silvana pozove novinare da slikaju sa Marcosom dok je on kao prosi. Alberto je šokiran kada Bezinhs čestita Marcosu skorašnje vjenčanje. Nana je ljubomorna na Palomu zbog Sofije. Paloma ubjedi Alberta da objavi Silvanine priče.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site