Život vredan življenja 13. i 14. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 13. i 14. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 13. i 14. epizoda!

13 epizoda
Nana se iznenadi kada sazna da je Paloma uticala na očevu odluku. Diogo zapreti Gisele kada shvati da mu je smestila. Ramonu nije drago jer vidi Palomu u Marcosovu autu. Paloma traži da joj Ramon veruje. Nana se iznenadi kada joj Diogo predloži da naprave dete.Silvana se pojavi pred Marcosom u venčanici.

14 epizoda
Alberto i Paloma dolaze u školu sambe “Bom Sucesso”. Marcos se začudi kada tu ugleda Palomu i svog oca. Vođa škole sambe najavi Silvanu Nolasco kao novu kraljicu sambe. Silvana zove Marcosa i Alberta da se popnu s njom na pozornicu.Paloma pleše sa Albertom u invalidskim kolicima. Ramona obuzme ljubomora. Diogo pokuša uticati na Nanu kako bi proglasila Alberta nesposobnim. Silvana izjavi ljubav Marcosu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno