Život vredan življenja 15. i 16. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 15. i 16. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 15. i 16. epizoda!

15 epizoda
Alberto i Marcos prihvate njegove Ramonovo izvinjenje. Nana kaže ocu da on ne može odlučivati o sebi. Albertovi nalazi pokazuju da bolest stagnira. Patriku smeta Vicenteovo zbližavanje sa Gabrielom. Elomar kaže Francisci da je nestao školski mikroskop.Vicente se povredi tokom treninga nakon što ga je Patrick namerno udario. Nana kaže Ramonu da su Paloma i Marcos bili u vezi.

16 epizoda
Leo savetuje Ramona. Francisca ugleda Waguinha s kriminalcima i prepozna školski mikroskop. Antonio ugleda Ramona u autu s Franciscom i donese pogrešan zaključak. Antonio kaže Palomi da je video Ramona s drugom ženom. Ramon se prepire s Palomom i kaže joj da zna za njenu vezu sa Marcosom.Pablo primeti da je Silvana zaljubljena u Marcosa. Marcos i Silvana dolaze u izdavačku kuću nakon Palome i Alberta.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno