Život vredan življenja 17. i 18. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 17. i 18. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 17. i 18. epizoda!

17 epizoda

Paloma i Alberto dolaze u izdavačku kuću i iznenade zaposlenike. Alberto kaže Silvani da ga je Paloma nagovorila da objavi njene memoare. Thaissa predloži Jeffu da promeni Evelynin izgled. Alice kaže Palomi da je videla Ramona i Franciscu zajedno. Diogo zameni Nanine kontracepcijske pilule. Silvana glumi da je u vezi s Pablom kako bi svi pomislili da je odustala od Marcosa. Alberto uhvati Palomu i Marcosa u razgovoru i zaključi da su ljubavnici.

18 epizoda
Paloma se kune Albertu da nije u vezi s Marcosom. Alice je neljubazna prema učiteljici Francisci. Paloma obeća Albertu da će se udaljiti od Marcosa. Paloma nenamerno uđe u toalet u kojem je Marcos, a on je poljubi. Silvana ispituje Marija o Marcosu. Palomi je neugodno kada Marcos govori Albertu o njihovom susretu u Buziosu. Paloma razmišlja o tome da ostavi posao zbog Marcosa, ali on kaže da će on otići iz očeve kuće.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno