Život vredan življenja 17. i 18. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja 17. i 18. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 17. i 18. epizoda!

17 epizoda

Paloma i Alberto dolaze u izdavačku kuću i iznenade zaposlenike. Alberto kaže Silvani da ga je Paloma nagovorila da objavi njene memoare. Thaissa predloži Jeffu da promeni Evelynin izgled. Alice kaže Palomi da je videla Ramona i Franciscu zajedno. Diogo zameni Nanine kontracepcijske pilule. Silvana glumi da je u vezi s Pablom kako bi svi pomislili da je odustala od Marcosa. Alberto uhvati Palomu i Marcosa u razgovoru i zaključi da su ljubavnici.

18 epizoda
Paloma se kune Albertu da nije u vezi s Marcosom. Alice je neljubazna prema učiteljici Francisci. Paloma obeća Albertu da će se udaljiti od Marcosa. Paloma nenamerno uđe u toalet u kojem je Marcos, a on je poljubi. Silvana ispituje Marija o Marcosu. Palomi je neugodno kada Marcos govori Albertu o njihovom susretu u Buziosu. Paloma razmišlja o tome da ostavi posao zbog Marcosa, ali on kaže da će on otići iz očeve kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site