Život vredan življenja 29. i 30. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 29. i 30. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 29. i 30. epizoda!

29 epizoda

Alberto želi da Eugenia bude ljubazna prema Palomi. Thaissa ostavi anonimnu poruku Felipeu,kao deo plana kako bi ga Evelyn osvojila. Nana se odupire Mariovom zavođenju. Alberto glumi kada ga Diogo ispituje o Ericu Feitosi. Paloma ima tremu uoči revije, kada saznala da Alberto neće ići s njom. Eugenija tera Palomu s revije, a Marcos dolazi baš tada. Paloma se sprema sašiti Sambrinijevu haljinu koju će nositi Dani umesto nje. Paloma se iznenadi kada ugleda Dani da ljubi Marcosa.

30 epizoda

Eugenia primeti da se Vicenteu sviđa Gabriela. Paloma i Marcos uspevaju izbeći pljačku. Gabriela prizna Alicei da neprestano razmišlja o Vicenteu. Marcos vozi Palomu kući. Ramon ih uhvati zajedno i traži da mu Paloma objasni šta se događa.Ona objasni Ramonu da nije znala da će Marcos doći na reviju. Ramon se raduje jer ga Alice zove “tata”. Waguinho preti Alicei nakon što ga je uhvatila kako prodaje drogu Jeniffer. Paloma se oklizne i padne Marcosu u naručje.

Sve epizode serije Život vredan življenja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno