Život vredan življenja 33. i 34. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 33. i 34. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 33. i 34. epizoda!

33 epizoda

Mario govori Nani da ju je Jesse Junior pozvao na piknik. Antonio počinje raditi kod Alberta. Mario otkrije Nani da je izmislio piknik s Jessejem kako bi se njih dvoje prisetili mladosti. Mario i Nana se poljube. Ona mu kaže da taj poljubac neće promeniti njen život. Nana prizna Gisele da je poljubila Marija. Diogo pokaže Ericu video kojim će uništiti Jessejev ugled i deranžirati prodaju njegove knjige. Gisele savetuje Diogu da bi trebao razgovarati sa Nanom.

34 epizoda

Vicente pozove Gabrielu da provede noć kod njega. Ona slaže majku da će spavati kod Michelly. Silvana daje savete Mariju kako će osvojiti Nanu. Kriminalci napadnu Palomu. Ona i Alice se uplaše kad ugledaju Waguinha s njima. Marcos otkrije da je Jesse izgubio više od polovine pratitelja na internetu. Lulu i Antonija napadaju kriminalci. Palomu i Antonija prisile da ih uvedu u Albertovu kuću.

Sve epizode Život vredan življenja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno