Život vredan življenja - 35. i 36. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja – 35. i 36. epizoda!

By  | 

35: Ramonova ekipa pobjeđuje u utakmici. Paloma dobija prijetnje od kriminalaca jer odbija da pokaž sef. Alberto glumi da ga ne može otvoriti. Ramon pita Gabrijelu zašto je spavala kod Vicentea. Alberto je udaren u glavu i gubi svjest dok kriminalci pokušaju silovati Alice. Waguinho pomaže Lulu i Petru da pobjegnu i zamoli ih da pozovu policiju. Izvini se Alice nakon što je uhapšeb. Policija dolazi u Albertovu kuću. Diogo optuži Palomu i Antonia da su pomogli kriminalcima.

36: Paloma i Antonio daju iskaz. Nana kaže Marcosu da se Albertovo stanje pogoršalo. Paloma tiješi Alice. Diogo govori Nani da želi da uhapse Palomu i Antonija. Marcos govori Palomi da Diogo skuplja dokaze protiv nje i Antonija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site