Život vredan življenja 41. i 42. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 41. i 42. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 41. i 42. epizoda!

41 epizoda

Eric ne želi prihvatiti Albertovo izvinjenje i govori mu da će mu uzeti sve što voli. Diogo se iznenadi kad od Alberta sazna da će Eric od banke otkupiti dugove izdavačke kuće. Palomu iznenadi što je Gabriela u vezi s Vicenteom. Eric otpusti Dioga. Diogo se boji da će Eric reći Nani da mu je pomagao u sabotaži izdavačke kuće. Marcos upozori Palomu da je Eric želi iskoristiti kako bi se osvetio Albertu. Alberto kaže Marcosu da je otpustio Palomu zbog Diogove i Nanine ucene.

42 epizoda

Paloma prihvati Ericovu poslovnu ponudu. Sofia pokaže Albertu Ericovu sliku s Palominom porodicom koju je dobila od Petera. Alberto nađe original Ericove knjige. Marcos prisili Dioga da mu pošalje video na kojem kriminalci optužuju Palomu. Alberto kaže Sofiji da nije pročitao Ericovu knjigu i da se stidi zbog onoga što je učinio. Ramon kaže Palomi da je Alberto i Eric žele iskoristiti. Marcos vidi Felipea i Evelyn kako se ljube u izdavačkoj kući.Nana je zabrinuta kad se probudi u Mariovom stanu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno