Život vredan življenja 5. i 6. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 5. i 6. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 5. i 6. epizoda!

5. epizoda

Paloma i Marcos provedu noć zajedno. Peter, Alice i Gabriela otkriju da je Paloma bolesna. Ramon govori Alice i braći da je uz njih. Paloma Marcosu ostavi oproštajnu poruku. Porodica i prijatelji emotivno dočekaju Palomu. Nana sluša kako Alberto moli Marcosa da čuva izdavačku kuću Prado Monteiro. Ramon prosi Palomu. Nana kaže Marcosu da će se vratiti u izdavačku kuću ako je Alberto zamoli. Palomu nazovu iz laboratorija i objasne joj da se dogodila zamena nalaza.

6. epizoda

Alberto sazna od doktora da mu je preostalo još nekoliko meseci života. Ramon se raduje kad Paloma pristane biti s njim. Marcos govori Albertu da je nepravedan prema Nani. Luan se izvini Alice pred svima u školi. Marcos se pristane vratiti kući i preduzeti vođenje izdavačke kuće sa Nanom.On se izvini Nani. Marcos ima plan kako će podići prodaju u izdavačkoj kući. Paloma se uvuče u laboratorij i nađe Albertovo ime među dokumentima. Alberto ugleda Palomu u svojoj kući.

Sve epizode serije Život vredan življenja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno