Život vredan življenja 53. i 54. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 53. i 54. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 53. i 54. epizoda!

53 epizoda

Gabriela govori Palomi da više neće igrati košarku. Otac Paulo moli Ramona da razmisli o socijalnom projektu za mlade Bom Sucessa. Mario gleda snimanje Silvaninog poslednjeg nastavka telenovele. Ona doživi nezgodu i probudi se u bolnici, aptuži Pabla za nezgodu. Sofia se raduje Jorginhovom dolasku. Paloma otvori vrata i iznenadi se posetom.

54 epizoda

Sofia poseti Palomu i donese Peteru i njoj poklone. Alberto pošalje Palomi mnogo knjiga. Nani pozli. Gisele posumnja da je trudna. Sofia predaje Palomin poklon Albertu. Silvana se javlja uživo, a zatim se posvađa sa Pablom. Diogo poljubi prodavačicu, a Gisele je ljubomorna. Mario je neprijatan prema Nani. Na božićnoj večeri kod Palome ona objavi da će se udati za Ramona. Alberto doživi viziju i pozli mu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno