Život vredan življenja 55. i 56. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 55. i 56. epizoda!

By  | 

55 epiyoda

Marcos ugleda oca na podu i zove Nanu. Mauri obavesti Nanu i Marcosa da se Albertu pogoršalo otkad je Paloma otišla. Thaissa se izvinjava Evelyn.Yuri i Gisele se poljube. Waguinho dolazi u Bom Sucesso nakon što se izlečio od zavisnosti.Sofia zamoli Nanu da joj za Božić pokloni Palomin povratak u kuću. Nana joj obeća da će pokušati nagovoriti Palomu da se vrati. Yuri odlazi u Giselino kupatilo kada Diogo iznenada dođe u njen stan.

56 epizoda

Diogo poseti Gisele, a ona skrije Yurija. Njih se dvoje posvađaju, a on ode. Mario provodi Božić sa Silvanom u bolnici. William dođe u bolnicu, a onda ode s Pablom. Alberto spava. Nana i Marcos tuguju zbog mogućnosti da će izgubiti oca. Nana odlazi kod Palome.Paloma odluči da podje sa Nanom. Ramona to naljuti. Silvana se poveri Mariju.Diogo se vrati kući i glumi da je zabrinut za Nanu. Nana dolazi sa Palomom, a Alberto se budi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno