Život vredan življenja - 72. i 73. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja – 72. i 73. epizoda!

By  | 

72: Kada shvati da Silvana nije slijepa, Mario se osjeća izdano. Marko predstavi Jurija kao novog finansijskog direktora. Albertu padne na pamet kako da poboljša prodaju klasika. Želi da angažuje Nanu i Palomu kao kreatorku i crtačicu. Markos ispituje Palomu šta osjeća prema njemu. Palomu mu priznaje da joj se sviđa, ali i da mu ne može vjerovati. Vera dolazi u izdavačku kući i ponudi se da zamijeni Wiliama.

73: Nana na Markosov nagovor zaposli Veru u marketinškom dijelu. Patrik vodi košarkaše kluba Ipe da upoznaju Ramonov košarkaški projekat. Nana i Paloma pokreću kolekciju odjeće nadahnute knjigom Don Žuan. Nana ugleda Markosa i Palomu kako se bude. Alberto je oduševljen kada vidi Palomu i Nanu da zajedno rade. Paloma ne vjeruje Markosu kada kaže da je zaljubljen u nnu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site