Život vredan življenja 80. i 81. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja 80. i 81. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 80. i 81. epizoda!

80 epizoda

Paloma pristane da bude sa Marcosom. Francisca podstiče Alice da učestvuje u takmičenju za mlade autore koji je otvorio “Prado Monteiro”. Alice predloži Waguinha da s njom napiše knjigu. Vera savetuje Nani da se rastane od Dioga. Marcos prizna Bezinhi da je zaljubljen u Palomu. Svi se iznenade kada Nana objavi da će Diogo napustiti kuću. Alberto i Marcos slave Diogov odlazak iz kuće. Sofia ih grdi zbog Nane. Diogo moli Gisele da ga primi kod sebe. Paloma govori deci da je u vezi sa Marcosom.

 

81 epizoda

Mário uspeva nagovoriti Silvanu da ostanu u vezi. Gisele predloži Diogu da pokuša spasiti brak sa Nanom. Predlaže mu da nađu lažnu terapeutkinju. Paloma posmatra Veru i Alberta tokom snimanja firminog  podcasta. Alberto pozove Veru da izađu. Alberto kaže Nani da mu je bilo divno sa Verom. Vera dobija buket od Alberta . Gisele prizna Diogu da je s njim samo zbog novca. Paloma govori Albertu da se može ponovo zaljubiti.

 

Sve epizode serije Život vredan življenja

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site