Zlikovac: Ima ga u svakoj ljubavnoj priči - Izvanredni ljubavni triler!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Zlikovac: Ima ga u svakoj ljubavnoj priči – Izvanredni ljubavni triler!

By  | 

Zlikovac: Ima ga u svakoj ljubavnoj priči – Izvanredni ljubavni triler!

Prevod: Maja 🙂

Glumačka postava: Riteiš Dešmuk (kao Rakeš Mahadkar, psihotični ubica), Sidart Malotra (kao Guru Divaker), Šrada Kapur (kao Eša Verma/Divaker; setimo je se iz čuvenog filma sa našeg sajta Pobunjenik u ulozi Sije), Kamal Rašid Kan (kao Briđeš Jadav), Ramo Fernandes (kao Cezar) itd.
Trajanje: 129 min.
Država porekla: Indija
Jezik: indijski (hindi)
Prvo prikazivanje: 27. 6. 2014.

Ovaj uzbudljiv film počinje jednim strašnim događajem gde Eša Verma doziva svog muža i ostavlja mu poruku. Tajanstveni muškarac sa kapuljačom preko glave stiže u njenu kuću, te je brutalno ubija odvijačem i baca kroz prozor. Na njenoj sahrani, CBI oficir Aditja Ratore upućuje nadležnima i svojoj momčadi da je neophodno uhvatiti ubicu inače će Ešin muž – Guru Divekar – ponovo da podivlja i nastavi činiti krivična dela. Ovde, prikazana nam je prošlost Gurua Divekara – kao i to kako se sreo sa svojom budućom, premda sad već pokojnom, suprugom Ešom. U prošlosti, Guru je bio nemilosrdan plaćeni ubica koji je radio za muškarca po imenu Cezar. U Goi, indijskom gradu, Cezar daje Guruu priliku da sravni razbojnike koji su mu ubili roditelji. On bude priveden nakon što ubije mladića Debua, ali ubrzo otpušten na slobodu pošto Debuova majka kao svedok odbije da svedoči protiv Gurua. Ipak, ona upozorava Gurua da će ga jednog dana Bog kazniti za svoje greške i proklinje ga da će isto izgubiti voljenu osobu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno