Zlikovac: Ima ga u svakoj ljubavnoj priči - Izvanredni ljubavni triler!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Zlikovac: Ima ga u svakoj ljubavnoj priči – Izvanredni ljubavni triler!

By  | 

Kasnije, Guru upoznaje Ešu, veselu devojku zaljubljenu u život, koja ga ubeđuje da joj pomogne da spoji dvoje starih koji se vole. Oni ubrzo postadoše prijatelji i Eša mu otkriva da ima smrtonosnu bolest u svom finalnom stadijumu i govori mu svoj spisak želja. Guru uspeva da joj ispuni većinu želja, ali joj se vremenom stanje pogoršava. Nakon što se zaljubi u nju, Guru je ženi i pokušava sve i svašta samo da bi je spasio. Ona dobija lečenje u Mumbaju i OPORAVLJA SE, za divno čudo. Nakon nekoliko dana, takođe otkriva da je trudna – ali je lekar upozorava da može umreti pri porođaju. Opet, Eša krije ovu tragičnu istinu od svog muža.

U paralelnoj priči, Rakeš Mahadkar je neuspešan muškarac i papučar kojeg besprestano napada i vređa njegova supruga Suločana – pošto je beskoristan i siromašan. Napokon, prikipelo mu je i on istresa svoj gnev tako što ubija žene koje mu prigovaraju; Eša ispada jedna od njegovih žrtava!

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno