Žrtve ljubavi 1. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 1. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 1. epizoda!

Mladi Brando Prizzi radi u rudniku mramora u Colonnati, čiji je vlasnik inženjer Corrado Corradi. Brando je idealista koji se bori da poboljša uslove rada kopača. Teška nesreća koja se dogodi jednome od njegovih saradnika odvede ga u bolnicu Sveta Kruna koju vodi časna majka Agnese. Na tom mestu patnji upoznaje Silviju, koja volontira tamo kao medicinska sestra. Branda dirne duboka ljudskost mlade žene, te se on naknadno vrati u bolnicu kako bi je ponovno sreo.

Leopoldo Corradi, glava jedne od najuticajnijih porodica u gradu, predloži svom sinu Corradu da se kandiduje za zastupnika okruga Carrara, čime naljuti svog prvog sina Alberta. Mlada kućna pomoćnica Maddalena, Brandova sestra koja služi u vili Corradi, pod oštrim je i stalnim kritikama gospođice Maffei, besprekorne domaćice vile, koja joj odbije dozvolu za slobodno veče koju je Maddalena želela provesti sa porodicom kako bi proslavila svoj rođendan. Branda obuzima gnjev zbog tog novog čina zlostavljanja, pa žurno stiže u vilu Corradijevih kako bi zahtevao objašnjenje, a tamo otkrije da je Silvia zapravo žena njegovog poslodavca Corrada Corradija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site