Žrtve ljubavi 11. i 12. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 11. i 12. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 11. i 12. epizoda!
11. epizoda
Silvija se odriče Branda kako bi ga spasila, a sada preostaje da ga ubedi da ode na lečenje.Ona ga laže da Sveučilište u Paviji želi sprovoditi eksperimentalna lečenja kopača i da ono pokriva sve troškove bolnice. Na taj bi način Brando mogao pomoći svojim kolegama koji svakodnevno oboljevaju i umiru.Brendo pristaje, ali odlazi prvo da se pozdravi sa Maddalenom , ali tamo sretne Corrada.On pun mržnje optuži Silviju da je prekršila obećanje I zabranjuje joj da vidja sina. Nakon dirljivog oproštaja sa Silviom Brando stiže u Des Alpes.
12 epizoda
Guendalina govori Albertu da idući dan Lucchesi ide u Torino i nagovara ga da ga prati kako bi otkrio njegovu tajnu i iskoristio je protiv njega u izbornoj kampanji. Alberto okleva, ali posluša savet žene. Alessandro obavesti Silviju da Brandovo lečenje ide u dobrom smeru. Iste večeri gđa Corradi donese bolnu odluku. Neće učestvovati u dobrotvornoj večeri koju organizuje njena svekrva…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site