Žrtve ljubavi 13. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 13. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 13. epizoda!
Tokom jedne od svojih šetnji Brando shvati da će se deo stene odlomiti na delu gde treba proći procesija. Krene se penjati kako bi to izbliza proverio, a zbog toga ga dr. Riga oštro prekori, objasni mu da se ne može toliko opustiti tokom lečenja. Potom mu neočekivano dođe u posetu Silvia.On je grli i izjavljuje ljubav, a čini se kao da je ona druga žena.

U Carrari je Leopoldo Corradi odlučio graditi nove ceste kako bi olakšao transport mramornih blokova, a Alberto na Guendalinin poticaj odlazi do kopača s namerom da ih nagovori da glasuju za njega na nadolazećim izborima iako su oni većinom za Annibalea Lucchesija. Guendalina svejedno ne odustaje i otkriva neverovatnu tajnu koja se tiče suparnika njenog muža.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site