Žrtve ljubavi 14. i 15. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 14. i 15. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 14. i 15. epizoda!
14 epizoda
Nakon burnog susreta s Brandom Silvia se kući vraća uništena te priznaje suprugu da je razgovarala s njime. Opsednut ženinom izdajom, Corrado je prvo udalji od njenih najmilijih, a onda se oda piću. Po noći pijan upadne Maddaleni u sobu i pokuša je silovati, a onda je izbaci iz vile. Giosue shvati da Brando više nije isti otkad mu je Silvia bila u posetu, pa to govori Lucreziji. Komad stene se odlomi dok se Mizzi, Hans i Lucrezia šetaju stazom za koju je Brando hteo da se zatvori. Brando će se pomučiti da spasi živote nekoliko ljudi.

15 epizoda
Madalena želi napustiti vilu.Silvia joj želi pomoći i daje joj ogrlicu.Tommaso sazna da su mu verenicu oterali, te napušta svoje radno mesto i to saopštava svojoj teti.Silvija je očajna i nastavlja da uzima velike doze opijata.Brando uspeva spasiti mnoge uz Giosuevo pomoć. U Carrari Guendalina otkriva Albertu tajnu koja može uništiti Annibalea Lucchesija, ali Alberto Corradi ne želi zloupotrebiti tu informaciju u svoju korist. Guendalina odluči da tu vest podeli sa novinarima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site