Žrtve ljubavi 16. i 17. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 16. i 17. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 16. i 17. epizoda!
16 epizoda
Kako bi spasio obraz, Corrado prisili Silviju da ga prati u pozorište.. Tokom diskusije gđa Corradi se umeša i stane na stranu svoga supruga koji je ugodno iznenađen time. Leopoldo bez znanja svoje dece sklopi dogovor s Carlijem i kamenolom bude ponovno otvoren. On zapravo nikad i nije nameravao graditi nove ceste. Giosue želi nadmašiti svoj trkački rekord, ali Brando, koga je Lucrezia savetovala, prekasno stiže da bi zaustavio prijatelja. Corrado pronađe Silvijinu kočiju, ali od nje ni traga. Očajni suprug tad kreće u potragu za svojom ženom.
17 epizoda
Corrado se oseća krivim što je napadao svoju ženu. Strahuje od najgoreg, boji se da si je Silvia u očaju možda oduzela život. Nalaze je bez svesti u šumi. Brando je stalno uz Giosueovo uzglavlje, a prijatelj ima velikih problema sa disanjem. Lucrezia, koja je takođe uz njega, predaje mu pismo od Saverija i tad Brando po prvi put postaje svjestan naklonosti koju mu iskazuje grofica Farnesi od San Rossorea.
Čak i Jacopo Farnesi, kad dođe u posjet u Des Alpes, shvati da njegova kći gaji duboka osećanja prema mladom radniku.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site