Žrtve ljubavi 2. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 2. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 2. epizoda!
Iako su Silvia i Brando iz dva različita sveta, privlačnost među njima je nezaustavljiva. Silvia obavesti Brandu da njen muž dovodi važne američke kupce u kamenolom, pa Brando organizuje štrajk tog istog dana. Brando dobija otkaz jer je potakao kopače na otpor, ali ubrzo nalazi posao u ateljeu anarhista Annibalea Lucchesija. Lucchesi upozori Branda da je među kopačima špijun koji bi mu mogao upropastiti plan sabotaže brodskog prevoza mramora prekomorskim klijentima. Kad Silvia sazna da je Brando dobio otkaz, ona odlazi u Lucchesijev atelje kako bi ga videla i njihova se strast rasplamsa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site