Žrtve ljubavi 21. I 22. epizoda!

Žrtve ljubavi-Sacrificio d’amore

Žrtve ljubavi 21. I 22. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 21. I 22. epizoda!
21 epizoda
Maddalena govori bratu da su i ona i otac pronašli novi posao. Leopoldo Corradi je besan kad otkrije da je Alessandro Lucchesi plod veze koju je kao mladić imao s časnom majkom Agnese. Ravnateljica bolnice tako otkrije i da ju je Giuliana izdala. Nakon što je bolnica odbila platiti troškove za seminar profesora Forlaninija, dr. Lucchesi počne razmišljati o odlasku iz Svete Krune, uprkos insistiranju časne majke Agnese, koja ga preklinje da ostane. Kako ga ne bi izgubila, Agnese mu ponudi mesto šefa bolnice.
22 epizoda
Alberto odluči ponovo potražiti svoju kćer. Zbog toga uceni časnu majku Agnese koja, da ne bi morala otkriti Alessandru njegovo stvarno poreklo, prizna Corradiju da je njegova kći u sirotištu u Rufini i da će je prepoznati po tetovaži na vratu. Alberto pronađe devojčicu i uzme je sa sobom. Na tračnicama kojima se transportira mramor dogodi se eksplozija, što naljuti preduzetnike čiji je gnev upućen Leopoldu jer su uvereni da je on odgovoran. Silvia odlazi kod žene kopača iz kamenoloma kako bi ih nagovorila da njihovi muževi pristanu raditi na gradnji nove ceste, od čega će oni takođe imati koristi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site