Žrtve ljubavi 25. i 26. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 25. i 26. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 25. i 26. epizoda!
25 epizoda
Brando se vratio da živi u Carraru, te počinje raditi u Lucchesijevim kamenolomima. Tu Brando i Lucchesi odluče deliti zaradu od mramora zajedno s radnicima i tako to postane prva kooperativa u Carrari. Anna prizna Maddaleni da otprije poznaje Nanu. Livio ne može prihvatiti činjenicu da se njegova sestra zaljubila u rudara, strahuje da Branda zanima jedinoporodični imetak. Kako bi zaštitio svoje interese, Livio se sukobi s ocem i zatraži od njega da mu prepiše deo nasledstva. Brando odvedi Lucreziju da upozna njegovu porodicu, jer se venčanje približava.Svi su očarani njome, no jedini ko i dalje ima sumnji u budućnost svoga sina jeste otac Vito. Silvia je očajna zbog Brandovog povratka i njegovog skorašnjeg venčanja sa Lucrezijom.
26 epizoda
Silviju poseti Lucrezia koja je želi intervjuisati za ženski časopis, budući da su njih dve jedine žene u Italiji koje su na tako važnim dužnostima. U međuvremenu se između doktora Lucchesija i senzualne Nane razvije strastvena veza. Sestra Agnese zatraži od dr. Lucchesija da ne ukalja ugled bolnice time što će se upustiti u vezu sa plesačicom. Tokom sastanka veća bolnice Leopoldo Corradi i dalje podržava inovativne ideje doktora Alessandra Lucchesija. Guendalina iz zlobe otkrije lekaru da mu je časna majka Agnese rođena majka. Šokirani Alessandro zatraži objašnjenje od časne majke i ona je tad prisiljena otkriti mu istinu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site