Žrtve ljubavi 27. i 28. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 27. i 28. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 27. i 28. epizoda!
27 epizoda
Livio otme Lucreziju jer ne može prihvatiti venčanje svoje sestre, pa je vodi na imanje koje je pripadalo njihovoj majci u nadi da će je tamo nagovoriti da se predomisli. Ali Lucrezia je nepokolebljiva. U međuvremenu Brando zatraži pomoć grofa Farnesija da pronađe svoju devojku. Grof zatraži svog budućeg zeta da napusti posao u kamenolomu kako bi se bavio poslovima porodice Farnesi. Brando ga odbija. Vito je u kamenolomu doživeo nesreću i slomio je tri rebra. Brando želi odgoditi venčanje, ali mu Vito daje blagoslov.Silvia je očajna, provodi besanu noć u neprestanim razmišljanjima o Brandu i njihovoj nekadašnjoj ljubavi koje više nema.
28 epizoda
Na dan Brandovog venčanja Silvia se osjeća iscrpljenom i smetenom dok se s mužem vozi do crkve. Tokom obreda venčanja joj pozli, a uznemireni Brando pojuri joj s oltara u pomoć. Alessandro traži objašnjenje od svojih roditelja koji su ga usvojili. Lucchesi mu prizna da su njega uzeli umesto vlastitog sina koji se rodio boležljiv i deformisan, ali ga je od trenutka kad im je ušao u život voleo jednako kao vlastitog sina. U međuvremenu časna majka Agnese pokuša objasniti dr. Lucchesiju zašto ga je napustila: govori mu da mu ona nikad ne bi mogla pružiti srećan život kakav je imao sa svojim starateljima. On sad saznaje i da je njegov biološki otac Leopoldo Corradi. Tad odluči napustiti bolnicu. Guendalina zatraži od Alberta da se odrekne svoje kćeri. Alberto odbija, a ona mu tad zapreti da će mu se osvetiti. A potom, iskoristivši odsustvo Corradija, otme malenu Noru.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site