Žrtve ljubavi 3. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 3. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 3. epizoda!
Silvija se vraća iz Brendovog zagrljaja i sazna da joj sin imao automobilsku nesreću.Ona oseti krivicu i odluči da prekine sve veze sa kopačom.U napetom razgovoru s mužem ona govori Corradu da će ostaviti volontiranja u bolnici i posvetiti više vremena svojoj porodici. Učitelj malog Simonea, Tommaso, udvara se Maddaleni i pritom se razviju dublji osećaji između oboje mladih.Ipak, gospođica Maffei, Tommasova tetka i domaćica vile, žustro se protivi njegovoj vezi sa mladom sluškinjom, budući da za njega ima planove za venčanje sa devojkom iz višeg staleža.

Brando žudi za ponovnim susretom sa Silvijom i preko svoje sestre Maddalene šalje joj pismo u kojem traži sastanak. Corrado žurno dolazi u bolnicu kod svog brata Albertu koji je, iako je oženjen aristokratkinjom Guendalinom Volpi, upravo dobio nezakonitu kćer (Noru), koju mu je rodila seljanka s kojom je bio u vezi. Porodica je u opasnosti od velikog skandala.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site