Žrtve ljubavi 31. i 32. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 31. i 32. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 31. i 32. epizoda!
31 epizoda
Silvia zamoli Branda da njegovi raskrče prugu, pa mu obeća da će njihov mramor biti transportovan pod tim uslovima. Lucrezia je i dalje ljubomorna na Silviju. Anna odlazi na Siciliju. Alessandro odluči da napusti bolnicu. Časna majka Agnese daje sve od sebe da ga odgovori od odlaska, ali bezuspešno, on i Nana odlaze u Torino.

Alberto i dalje traga za Norom i Guendalinom. Hans je uverio Livija da pokrene firmu oružja, jer smatra to unosnim poslom jer je rat počeo. Oni na Siciliji nameravaju kupiti sumpor za streljivo i to od iste osobe koja je uzurpirala Anninu zemlju. Alberto je otkrio da je Guendalina kupila kartu za Ameriku. Radja se Lucrezijin i Brandov sin – Giosue.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site