Žrtve ljubavi 33. i 34. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 33. i 34. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 33. i 34. epizoda!
33 epizoda
Brando zamoli Silviju da mu oprosti što nije razumio njeno žrtvovanje za njega. Brando otkriva Lucreziji ono što je netom saznao: da je Corrado Corradi platio njegovo lečenje u sanatoriju i da njemu duguje svoj život. U zamenu za lečenje Corrado je prisilio Silviju da ostane s njim.

Brando se poveri Maddaleni da oseća kao da je ono što je s Lucrezijom izgradio “oteto” Silviji. On je pronašao novi život, a ona je izgubila sve. Na zabavi u čast veridbe Tommasa i Maddalene svi su prisutni! Silvia i Brando imaju priliku da se ponovno srestnu i obnove svoju ljubav. Tommaso prima lošu viest: moraće u rat. Corrado se jako brine što će biti s njegovom železnicom koja je ugrožena zbog rata. Uskoro i on dobija poziv za u rat. Augusta mu obeća da će ga čekati.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno