Žrtve ljubavi 35. i 36. epizoda! Brando je ranjen!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 35. i 36. epizoda! Brando je ranjen!

By  | 

Žrtve ljubavi 35. i 36. epizoda! Brando je ranjen!

35  epizoda

Kod Asiaga, Brando se suoči s grubom realnošću rata. U Carrari, Alberto podučava Simonea da puca. Silvia se zbog toga sukobi sa svojim zetom. Brando otkrije da mu je Corrado zapovednik.  Corrado se pokaže veoma velikodušnim  Brandu te ga proglasi desetnikom. Čak mu daje i dopuštanje da ode kod prijatelja Saveriu u poljskoj bolnici. Lucrezia kaže Jacopu da je Giosue rekao “tata” po prvi put, a Brando je to propustio. Nana je napokon shvatila da voli Alessandra i odluči biti uz njega tokom rata, na mestu gdje radi kao lekar.

36 epizoda

Vlada je odredila odeljenja za oporavak veterana u mnogim gradovima Italije, uključujući i Carraru. Budući da Alessandro poznaje tu bolnicu bolje od ikoga, šalju ga tamo. Nana će poći s njim. Za časnu majku Agnese Alessandrov povratak u Svetu Krunu će biti divno iznenađenje. Nana će sve iznenaditi postavši nova vozačica kola hitne pomoći. Corrado čini Brandu puno usluga i obasipa ga povlasticama jer mu se na taj način želi osvetiti.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site