Žrtve ljubavi 35. i 36. epizoda! Brando je ranjen!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 35. i 36. epizoda! Brando je ranjen!

By  | 

Žrtve ljubavi 35. i 36. epizoda! Brando je ranjen!

35  epizoda

Kod Asiaga, Brando se suoči s grubom realnošću rata. U Carrari, Alberto podučava Simonea da puca. Silvia se zbog toga sukobi sa svojim zetom. Brando otkrije da mu je Corrado zapovednik.  Corrado se pokaže veoma velikodušnim  Brandu te ga proglasi desetnikom. Čak mu daje i dopuštanje da ode kod prijatelja Saveriu u poljskoj bolnici. Lucrezia kaže Jacopu da je Giosue rekao “tata” po prvi put, a Brando je to propustio. Nana je napokon shvatila da voli Alessandra i odluči biti uz njega tokom rata, na mestu gdje radi kao lekar.

36 epizoda

Vlada je odredila odeljenja za oporavak veterana u mnogim gradovima Italije, uključujući i Carraru. Budući da Alessandro poznaje tu bolnicu bolje od ikoga, šalju ga tamo. Nana će poći s njim. Za časnu majku Agnese Alessandrov povratak u Svetu Krunu će biti divno iznenađenje. Nana će sve iznenaditi postavši nova vozačica kola hitne pomoći. Corrado čini Brandu puno usluga i obasipa ga povlasticama jer mu se na taj način želi osvetiti.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno