Žrtve ljubavi 40. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 40. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 40. epizoda!

Maddalena provodi Božić sa porodicom, ali žudi za Tommasom. Pronalazi neku vrstu utehe u Saveriovoj blizini, a on se sve više zaljubljuje u nju. I za Alessandra Lucchesija se Badnjak pokazuje vrlo bitnim. On zajedno sa časnom Agnese asistira pri teškom porođaju u bolnici. Dok gleda kako majka rađa dete, novi život ga ispuni novim osećajima. Možda će taj trenutak označiti prekretnicu za njih oboje.

Kada se shvati da će Tommaso biti korisniji kao učitelj, napokon ga puštaju kući, a u međuvremenu Saverio, čim se oporavio od svojih povreda, odluči se vratiti na bojnom polju kako bi izbegao susret s prijateljem i čovekom u kog je zaljubljena Maddalena. Ali u posljednjoj vojnoj akciji pre zakazanog povratka Tommasa napadaju iz zasede dok pokuša pomoći ranjenom neprijateljskom vojniku i od tad mu se gubi svaki trag. Maddalena, koja je napeto iščekivala njegov povratak, zapada u tešku tugu. Stiže još dramatičnih vesti sa bojnog polja. Corrado i Brando su bespomoćno svedočili još jednoj samoubitoj misiji uperenoj protiv austrijske vojske…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno